Oratlas - Политика за приватност

Oratlas користи Microsoft Clarity и рекламна програма.


Информациите за приватност доаѓаат од Microsoft Clarity

Оваа веб-локација користи Microsoft Clarity за да долови како го користите и како комуницирате со него преку индикатори за однесување, мапи за топлина и повторување на сесиите за да ги подобриме и пласираме нашите производи/услуги. Податоците за користењето на веб-локациите се запишуваат со користење на колачиња од прва и трета страна и други технологии за следење за да се одреди популарноста на производите/услугите и активноста на интернет. За повеќе информации за тоа како Microsoft ги собира и користи вашите податоци, посетете ја следнава врска: Изјава за приватност на Microsoft.


Информации за приватност кои доаѓаат од рекламната програма

© Oratlas