Oratlas  »  Pamaca Téks Online
Ngabersihan
Rék maca


Maca teks téks online kanggo maca sacara otomatis otomatis

Parentah:

Ieu mangrupikeun halaman anu maca téks nyaring. Hal ieu dilakukeun gratis, ngaliwatan program synthesizer pidato anu nyarios ku nyarioskeun kecap sareng frasa naon waé tulisan anu diasupkeun. Kaca ieu tiasa dianggo salaku diktator, simulator spiker, atanapi ngan saukur salaku narator maya atanapi pamuter téks.

Lebetkeun téks pinuh anu bakal dibaca dina jero rohangan téks utama. Anjeun oge tiasa asupkeun alamat halaman wéb anu tulisan anu anjeun hoyong baca. Teras pencét tombol Baca pikeun ngamimitian maca; tombol Reureuh eureun maca kanggo neraskeun nalika tombol Baca dipencét deui. Bolay lirén maca nalika ngantosan aplikasi siap siap deui. Hapus miceun téks anu dilebetkeun, tinggalkeun daérah siap éntri anyar. Menu lungsur ngamungkinkeun anjeun milih basa sora dimana bacaan anu dilakukeun sareng dina sababaraha kasus nagara asal. Sora ieu alami, sababaraha maskulin sareng sababaraha feminin.

Konverter téks-to-speech ieu tiasa dianggo dina sagala browser.