Oratlas  »  Pamaca Teks Online
Ngresiki
Kanggo maca


Maca teks online kanthi gampang maca kanthi otomatis

Pandhuan:

Iki minangka kaca sing maca teks kanthi banter. Iki ditindakake kanthi gratis, liwat program synthesizer pidato sing micara kanthi ngucapake ukara lan frasa apa wae sing ditulis. Halaman iki bisa digunakake minangka diktator, simulator pamicara, utawa mung minangka narator virtual utawa pamuter teks.

Ketik teks lengkap sing bakal diwaca ing area teks utama. Sampeyan uga bisa ngetik alamat kaca web sing teks sing pengin diwaca. Banjur pencet tombol Waca kanggo miwiti maca; tombol Ngaso mandheg maca supaya bisa terus nalika tombol Waca dipencet maneh. Batal mandheg maca maca aplikasi wis siyap kanggo miwiti maneh. Busak ngilangi teks sing mlebu, ninggalake area sing siap mlebu. Menu gulung mudhun ngidini sampeyan milih basa swara kanthi wacan digawe lan ing sawetara negara, negara asal. Swara kasebut alamiah, sawetara maskulin lan sawetara feminitas.

Konverter teks iki kanggo pidato bisa digunakake ing kabeh browser.


Ing basa liyane:
Basa Prancis - Basa Londo - Basa Jepang