Oratlas    »    Konverter saka nomer desimal menyang nomer binar
kanthi panjelasan langkah demi langkah babagan petungan


Konverter saka nomer desimal menyang nomer binar kanthi dhaptar langkah-langkah saka petungan sing ditindakake

instruksi:

Iki minangka konverter angka desimal menyang angka binar. Sampeyan bisa ngowahi nomer negatif lan uga nomer karo bagean pecahan. Asil nduweni akurasi lengkap ing bagean integer. Ing bagean pecahan sawijining, asil wis presisi nganti 10 kaping nomer pecahan digit ngetik.

Ketik nomer desimal sing sampeyan pengin entuk padha karo biner. Konversi ditindakake kanthi cepet, amarga nomer kasebut dilebokake, tanpa perlu ngeklik tombol apa wae. Elinga yen area teks mung ndhukung karakter sing bener sing cocog karo nomer desimal. Iki minangka tandha negatif, pemisah pecahan, lan angka numerik nol nganti sangang.

Ing ngisor konversi sampeyan bisa ndeleng dhaptar langkah-langkah kanggo nindakake konversi kanthi manual. Dhaptar iki uga katon nalika nomer kasebut diketik.

Kaca iki uga nawakake fungsi sing ana gandhengane karo konversi, bisa dieksekusi kanthi ngeklik tombol kasebut. Iki yaiku:


© 2022 Oratlas - Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang