Oratlas    »    Онлине бројач речи

Онлине бројач речи

X

Колико речи има мој текст?

Од памтивека, речи су биле главно средство за изражавање људске мисли. Реч је више од пуког низа слова; То је ентитет са сопственим значењем, способан да преноси идеје, емоције и знање. Филозофи су били фасцинирани речима, истражујући њихову моћ да ухвате суштину ствари и њихову улогу у комуникацији и разумевању.

Овај онлајн бројач речи је веб страница која извештава о броју речи коришћених у тексту. Познавање броја речи може бити корисно да испунимо захтеве дужине текста или да побољшамо наш стил писања.

Упутства за употребу су једноставна. Да бисте сазнали колико речи има текст, потребно је само да га унесете у назначено подручје и аутоматски ће се појавити број речи које га чине. Пријављени износ се тренутно освежава након сваке промене унешеног текста. На одговарајући начин појављује се црвени 'Кс' који омогућава кориснику да обрише област текста.

Овај сабирач речи је дизајниран да добро ради у било ком претраживачу и на било којој величини екрана. Ради само са језицима који обично одвајају своје речи белим размацима, иако узима у обзир и друге облике раздвајања између речи.