Oratlas    »    Contor de cuvinte online

Contor de cuvinte online

X

Câte cuvinte are textul meu?

Din timpuri imemoriale, cuvintele au fost vehiculul principal pentru exprimarea gândirii umane. Un cuvânt este mai mult decât o simplă succesiune de litere; Este o entitate cu semnificație proprie, capabilă să transmită idei, emoții și cunoștințe. Filosofii au fost fascinați de cuvinte, explorând puterea lor de a surprinde esența lucrurilor și rolul lor în comunicare și înțelegere.

Acest contor de cuvinte online este o pagină web care raportează numărul de cuvinte folosite într-un text. Cunoașterea numărului de cuvinte poate fi utilă pentru a îndeplini cerințele privind lungimea textului sau pentru a ne rafina stilul de scriere.

Instrucțiunile de utilizare sunt simple. Pentru a ști câte cuvinte are un text, trebuie doar să îl introduci în zona indicată și automat va apărea numărul de cuvinte care îl compun. Suma raportată este reîmprospătată instantaneu la orice modificare a textului introdus. În mod corespunzător, apare un „X” roșu care permite utilizatorului să golească zona de text.

Acest agregator de cuvinte este conceput pentru a funcționa bine în orice browser și pe orice dimensiune de ecran. Funcționează doar cu limbi care de obicei își separă cuvintele cu spații albe, deși ia în considerare și alte forme de separare între cuvinte.