Oratlas    »    Spletni števec besed

Spletni števec besed

X

Koliko besed ima moje besedilo?

Že od nekdaj so bile besede glavno sredstvo za izražanje človeške misli. Beseda je več kot zgolj zaporedje črk; Je entiteta s svojim pomenom, sposobna prenašati ideje, čustva in znanje. Filozofi so bili navdušeni nad besedami, raziskovali so njihovo moč, da zajamejo bistvo stvari in njihovo vlogo pri komunikaciji in razumevanju.

Ta spletni števec besed je spletna stran, ki poroča o številu besed, uporabljenih v besedilu. Poznavanje števila besed je lahko koristno za izpolnjevanje zahtev glede dolžine besedila ali za izboljšanje našega stila pisanja.

Navodila za uporabo so preprosta. Če želite izvedeti, koliko besed ima besedilo, ga morate samo vnesti v označeno območje in samodejno se prikaže število besed, ki ga sestavljajo. Sporočeni znesek se takoj osveži ob vsaki spremembi vnesenega besedila. Ustrezno se pojavi rdeč 'X', ki uporabniku omogoča, da počisti besedilno območje.

Ta seštevalnik besed je zasnovan tako, da dobro deluje v katerem koli brskalniku in na kateri koli velikosti zaslona. Deluje samo z jeziki, ki svoje besede običajno ločujejo s presledki, čeprav upošteva tudi druge oblike ločevanja med besedami.