Oratlas    »    Ordteller på nett

Ordteller på nett

X

Hvor mange ord har teksten min?

I uminnelige tider har ord vært hovedredskapet for uttrykket av menneskelig tanke. Et ord er mer enn bare en rekke bokstaver; Det er en enhet med sin egen mening, i stand til å overføre ideer, følelser og kunnskap. Filosofer har blitt fascinert av ord, og utforsket deres makt til å fange essensen av ting og deres rolle i kommunikasjon og forståelse.

Denne online ordtelleren er en nettside som rapporterer antall ord som brukes i en tekst. Å vite antall ord kan være nyttig for å oppfylle kravene til tekstlengde eller for å avgrense skrivestilen vår.

Bruksanvisningen er enkel. For å vite hvor mange ord en tekst har, trenger du bare å skrive den inn i det angitte området, og antall ord som utgjør den vil automatisk vises. Det rapporterte beløpet oppdateres umiddelbart ved enhver endring i den angitte teksten. På passende måte vises en rød "X" slik at brukeren kan tømme tekstområdet.

Denne ordadderen er designet for å fungere godt i alle nettlesere og på alle skjermstørrelser. Det fungerer bare med språk som vanligvis skiller ordene sine med mellomrom, selv om det også tar hensyn til andre former for separasjon mellom ord.