Oratlas    »    Online ordtæller

Online ordtæller

X

Hvor mange ord har min tekst?

Siden umindelige tider har ord været det vigtigste redskab til at udtrykke menneskelig tankegang. Et ord er mere end blot en række af bogstaver; Det er en enhed med sin egen betydning, der er i stand til at overføre ideer, følelser og viden. Filosoffer er blevet fascineret af ord og har udforsket deres magt til at fange tingenes essens og deres rolle i kommunikation og forståelse.

Denne online ordtæller er en webside, der rapporterer antallet af ord, der bruges i en tekst. At kende antallet af ord kan være nyttigt for at opfylde kravene til tekstlængde eller for at forfine vores skrivestil.

Brugsanvisningen er enkel. For at vide, hvor mange ord en tekst har, skal du blot indtaste den i det angivne område, og antallet af ord, der udgør den, vises automatisk. Det rapporterede beløb opdateres øjeblikkeligt ved enhver ændring af den indtastede tekst. Der vises passende et rødt 'X', så brugeren kan rydde tekstområdet.

Denne ordadder er designet til at fungere godt i enhver browser og på enhver skærmstørrelse. Det fungerer kun med sprog, der normalt adskiller deres ord med hvide mellemrum, selvom det også tager højde for andre former for adskillelse mellem ord.