Oratlas    »    Online sanalaskuri

Online sanalaskuri

X

Kuinka monta sanaa tekstissäni on?

Muinaisista ajoista lähtien sanat ovat olleet pääasiallinen väline ihmisen ajattelun ilmaisulle. Sana on enemmän kuin pelkkä kirjainsarja; Se on kokonaisuus, jolla on oma merkitys ja joka pystyy välittämään ideoita, tunteita ja tietoa. Filosofit ovat kiehtoneet sanat, ja he ovat tutkineet niiden voimaa vangita asioiden olemusta ja niiden roolia viestinnässä ja ymmärtämisessä.

Tämä online-sanalaskuri on web-sivu, joka raportoi tekstissä käytettyjen sanojen määrän. Sanojen lukumäärän tietäminen voi olla hyödyllistä tekstin pituusvaatimusten täyttämisessä tai kirjoitustyylimme tarkentamisessa.

Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset. Jos haluat tietää, kuinka monta sanaa tekstissä on, sinun tarvitsee vain kirjoittaa se osoitetulle alueelle, ja sen muodostavien sanojen määrä tulee automaattisesti näkyviin. Raportoitu summa päivitetään välittömästi, kun syötettyyn tekstiin tehdään muutoksia. Näkyviin tulee sopiva punainen X, jonka avulla käyttäjä voi tyhjentää tekstialueen.

Tämä sanalisäys on suunniteltu toimimaan hyvin missä tahansa selaimessa ja missä tahansa näytön koossa. Se toimii vain kielillä, jotka tavallisesti erottavat sanansa välilyönneillä, vaikka se ottaa huomioon myös muut sanojen erottelumuodot.