Oratlas    »    Online szószámláló

Online szószámláló

X

Hány szóból áll a szövegem?

Ősidők óta a szavak jelentik az emberi gondolkodás kifejezésének fő eszközét. Egy szó több, mint puszta betűsorozat; Saját jelentéssel rendelkező entitás, amely képes ötleteket, érzelmeket és tudást közvetíteni. A filozófusokat lenyűgözték a szavak, és felfedezték, hogy képesek megragadni a dolgok lényegét, valamint a kommunikációban és a megértésben betöltött szerepüket.

Ez az online szószámláló egy olyan weboldal, amely a szövegben használt szavak számát jelzi. A szavak számának ismerete hasznos lehet a szöveghosszra vonatkozó követelmények teljesítéséhez vagy az írási stílusunk finomításához.

A használati utasítás egyszerű. Ha tudni szeretné, hogy egy szöveg hány szóból áll, csak be kell írnia a jelzett területre, és automatikusan megjelenik az azt alkotó szavak száma. A jelentett összeg azonnal frissül, ha a beírt szöveg megváltozik. Megfelelően egy piros „X” jelenik meg, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a szövegterület törlését.

Ezt a szóösszetevőt úgy tervezték, hogy bármilyen böngészőben és bármilyen képernyőméreten jól működjön. Csak olyan nyelvekkel működik, amelyek általában szóközökkel választják el a szavaikat, bár figyelembe veszi a szavak elválasztásának egyéb formáit is.